VIDEO virale: EL i-a spus EI că e gravidă înainte ca ea însăşi să ştie! Urmăreşte şi drama care a urmat

vineri, 21 august 2015

| | |
 
Sam şi Nia sunt o familie de vloggeri. Adică ţin un blog video. La episoadele filmate din familia lor participă şi cei doi copii ai lor.

Pentru că Nia nu trage apa la toaletă noaptea, ca să nu trezească copiii, Sam, care avea o bănuială, s-a strecurat în baie şi, cu o „mostră” din toaletă i-a făcut soţiei un test de sarcină.

Apoi i-a relatat rezultatul într-un mod foarte simpatic. Reacţia pozitivă a întregii familii este uimitoare. Fetiţa lor îi explică frăţiorului mai mic cum e treaba cu copiii care cresc în burtică la Mami şi îl anunţă că va fi, în fine, şi el, fratele mai mare al cuiva.

Video-ul a devenit viral, având în prezent peste 13 milioane de vizualizări:
 
 
Din păcate, după numai câteva zile, următoarea lor postare video venea cu un anunţ trist: Nia a pierdut în mod spontan sarcina. Titlul acestui nou video, cu peste 4 milioane de vizualizări, este “Our Baby Had a Heartbeat” („Copilul nostru a avut puls/i-a bătut inima”) şi reuşeşte să arate într-un mod foarte frust şi direct durerea resimţită de o femeie care îşi pierde copilul nenăscut. Avortul, chiar şi spontan, adică involuntar, răneşte femeia, oricât de devreme s-ar întâmpla. „Mi-am simţit pântecele golit. Nu credeam că femeile se pot simţi aşa (…) Când naşti un copil la termen e un sentiment de imensă uşurare, poţi în fine să răsufli uşurată, ceea ce nu ai mai făcut de nouă luni, dar acum… Sunt în doliu”, mărturiseşte Nia printre lacrimi:


Preluare de pe Știri pentru Viață