Mesajul lui Brian Fisher, autorul cărţii „Avortul, ultima exploatare a femeilor”, pentru cititorii români

marți, 16 decembrie 2014

| | |





Pe 8 decembrie 2014, ProValori Media a lansat cartea Avortul, ultima exploatare a femeii, de Brian E. Fisher, fondatorul organizaţiei americane Online For Life, care, de la înfiinţarea ei, în 2007, a salvat de la avort peste 2.000 de copii.

Acest volum, dintr-o perspectivă originală şi provocatoare, pune în discuţie tocmai drepturile femeii şi ale copilului nenăscut, explorând rolul bărbaţilor în impunerea şi răspândirea practicii avortului în cea mai puternică naţiune din lume şi apoi în alte ţări. 

Cartea este disponibilă gratuit, în format digital, la adresa de web www.avortulexploateazafemeile.ro. De asemenea, cartea poate fi achiziţionată de la Librăria bizantină sau din reţeaua de distribuţie de carte Supergraph.



Vă prezentăm mesajul transmis de autor cititorilor români.

Nu se poate considera că o societate îşi asumă pe deplin apărarea drepturilor omului, dreptatea socială şi adevărata egalitate până când nu va extinde dreptul la viaţă şi asupra fiinţelor umane nenăscute. Medicina cunoaşte azi faptul că fiecare viaţă care apare în pântecele femeii în miraculoasa clipă a concepţiei este pe deplin umană chiar din clipa respectivă. Etica şi moralitatea cer ca societatea să protejeze şi să apere toate vieţile umane inocente, indiferent de dimensiunea, locaţia, gradul lor de dependenţă sau nivelul lor de dezvoltare. Sunt deplin recunoscător că ProValori Media, comunitatea românească pentru viaţă şi minunaţii vorbitori invitaţi la lansarea cărţii sunt pe deplin dedicaţi misiunii de a se asigura că România îşi protejează cetăţenii nenăscuţi.

Aş vrea mai ales să le transmit bărbaţilor români următorul mesaj:  în America, bărbaţii au fost principalii promotori ai avortului. Bărbaţii au făcut posibilă legalizarea avortului în America, bărbaţii continuă să se folosească de acesta pentru a le exploata pe femei şi bărbaţii sunt principalii beneficiari ai industriei avorturilor. Îmi este ruşine că sexul pe care îl reprezint a jucat un astfel de rol în promovarea morţii a milioane de copii din întreaga lume.

Dar sunt mai convins ca niciodată că tot bărbaţii pot pune capăt acestei practici. Dacă vor, bărbaţii îşi pot asuma rolul dat de Dumnezeu, cel de protectori, şi pot alunga flagelul avortului din această epocă întunecată a istoriei noastre.

Fraţilor mei implicaţi în lupta pentru viaţă din România vreau să le spun că angajamentul lor pentru cei nenăscuţi este o sursă de inspiraţie pentru mine, personal, şi pentru ţara mea. Dumnezeu să vă dea mai departe putere, curaj, ajutor şi perseverenţă în munca pe care o faceţi în comunităţile voastre pentru a susţine viaţa.

În această zi deosebită, tuturor românilor care se pronunţă în favoarea vieţii vreau să le urez următoarele: lucrarea voastră să fie binecuvântată cu roade care să vă întreacă aşteptările şi fie ca lumea să găsească motivaţie în exemplul vostru. Vă suntem alături, în aşteptarea zilei în care avortul va mai fi pomenit doar ca un oribil holocaust mondial căruia generaţia noastră i-a pus capăt lucrând în comuniune.

Pentru Viaţă,

Brian Fisher