Apariţie editorială: Memorator – Îndrumator de matematică pentru clasa a V-a

marți, 16 decembrie 2014

| | |



Avem bucuria şi plăcerea să vă prezentăm ultima apariţie editorială prezentă în Librăria Curţii Brâncoveneşti şi în magazinul nostru online: cartea "MEMORATOR-ÎNDRUMĂTOR DE MATEMATICĂ pentru clasa a V a".

Acest manual a fost realizat prin efortul doamnei profesoare Steliana Tase şi editat de Asociaţia părinţilor şi profesorilor ortodocşi "Sf.Grigorie Palama" şi Şcoala "Sf.Martiri Brâncoveni". Această carte este un titlu ce apare în seria MANUALELOR ROMÂNEŞTI.

Scopul MANUALELOR ROMÂNEŞTI este acela de a ajuta copiii să-şi formeze o viziune completă despre viaţă şi lume. "În contextul în care învăţarea se face de multe ori fragmentar şi fără a se ţine cont de realitate, de darurile şi de vocaţia copilului, aceste manuale reprezintă un prim pas către ieşirea din criza în care se află sistemul educaţional şi un răspuns real la frământările părinţilor” spune Prof. Mihaela Ciurea, preşedintele Asociaţiei „Sfântul Grigorie Palama”.

"Această carte este o lucrare deosebită. Nu este un manual, nu este o culegere de exerciţii, ci un îndrumător. Ce înseamnă a îndruma? A îndruma înseamnă a arăta drumul corect şi a da un ajutor pe acest drum. Matematica este o ştiinţă foarte frumoasă, însă, aşa cum bine spune domnul academician Solomon Mărcuş, este o frumuseţe ascunsă elevilor, din cauza unor programe şcolare alcătuite greşit, prea încărcate cu chestiuni secundare şi fără suficiente legătură cu viaţa." Prof.Ioan Vlăducă, director ştiinţific al Şcolii "Sf.Martiri Brâncoveni"

"De ce se numeşte <<Memorator-Îndrumator>>? Teoria va fi urmată de exerciţii ca exemple şi aşa elevii vor înţelege cum se aplica teoria şi sper că nu vor mai lucra mecanic. Dacă elevii vor învăţa teoria foarte bine, ideile vor veni imediat cum vor citi ipoteză." Prof.Steliana Tase


Cartea poate fi cumpărată direct din librăria noastră, situată în stradă Vasile Lupu nr.43-45, zona Capitol (lângă Asirom), sau online de aici: