Specialiștii Proiectului Genomului Uman au anunțat oficial: „Gena gay” nu există!

marți, 7 octombrie 2014

| | |
V-aţi întrebat vreodată pe ce criterii şi studii anunţă propagandiştii homosexualităţii că există gena Gay când insinuează că “aşa s-au născut” ? Ei, bine, nu există documente ştiinţifice oficiale, singurul document care „atestă” această ipoteză este făcut tot de către un homosexual şi a fost comandat POLITIC.

Consorţiul Internaţional pentru Genomul Uman a anunţat finalizarea cu succes a Proiectului Genomului Uman – cu doi ani înainte de termen.

În ştirea din presa se anunţă: “Genomul uman este complet şi Proiectul pentru Genomul Uman s-a finalizat”.

Cromozomii umani X şi Y (cei doi cromozomi “sexuali”) au fost secvenţiaţi integral. Datorită muncii derulate de laboratoare din întreaga lume, ştim că cromozomul X conţine 153 de milioane de perechi de bază, găzduind un total de 1.168 de gene. Centrul Naţional pentru Biotehnologie anunţa că cromozomul Y – care este mai mic – conţine “numai” 50 de milioane de perechi de bază, fiind estimat a conţine doar 251 de gene. Instituţii de învăţământ, cum ar fi Universitatea Baylor, Institutul Max Planck, Institutul Sanger, Universitatea Washington din St. Louis, Universitatea Stanford şi altele au petrecut nenumărate ore şi au cheltuit milioane de dolari pe cercetarea acestor cromozomi unici. Când au început să sosească datele, acestea le-au permis cercetătorilor să realizeze hărţi ale genelor – folosind chiar secvenţele din Proiectul Genomului Uman. Şi totuşi, nu s-a găsit nici o “genă gay”. Acestea sunt cele mai bune centre de cercetare genetică din lume, care au realizat această cercetare pentru autorităţi.”

Preluare de pe Știri pentru viață