„De multe ori am căzut pradă tentaţiei, dar m-am oprit cu ajutorul lui Dumnezeu la timp." / Mii de tineri îşi păstrează astăzi fecioria până la căsătorie

joi, 25 septembrie 2014

| | |

Florina: „De multe ori am căzut pradă tentaţiei, dar m-am oprit cu ajutorul lui Dumnezeu la timp."

De multe ori stau şi mă gândesc dacă dorinţa mea de a-mi păstra fecioria până la căsătorie nu e o dorinţă "expirată" cum auzi de multe ori în ziua de azi. De multe ori am căzut pradă tentaţiei, dar m-am oprit cu ajutorul lui Dumnezeu la timp. Nădăjduiesc că Maica Domnului mă va ajuta să nu mă mai las dusă de val şi să ajung în faţa Sfântului Altar curată şi neîntinată.
Consider că e minunat să-ţi întemeiezi o familie pe curăţie şi încredere. Soţul tău să fie singurul care te-a cunoscut în întregime.
Nevoinţa noastră de acum, dacă o putem numi nevoinţă, nu va rămâne nerăsplătita. Poate plata ei va fi o familie fericită. Cred în asta, de aceea sunt hotărâtă să-mi păstrez fecioria, bineînţeles dacă Dumnezeu mă va ajuta!

Fetelor şi băieţilor, fiți tari şi aşteptaţi până la căsătorie pentru a putea respecta Taina Căsătoriei.
Doamne ajută!
(Florina, 23 de ani, Alba)

Mulțumim Asociaţiei Ortodoxia Tinerilor pentru amabilitatea de a ne fi permis reproducerea unor fragmente din cartea „Mii de tineri îşi păstrează astăzi fecioria până la căsătorie”.


Dacă doriți să trimiteți o mărturie personală, vă rugăm să o faceți, noi asumându-ne sarcina de a o transmite și portalului ortodoxiatinerilor.ro, care a inițiat această campanie.