Brad Pitt îi scrie o dulce scrisoare de dragoste soţie sale, Angelina Jolie: „Îmi pierdusem speranţa şi credeam că vom divorţa curând… Dar am decis să acţionez”

joi, 19 iunie 2014

| | |




Nota redacţiei: Aceast articol a fost preluat şi tradus de pe saitul WorldObserverOnline. Se pare că această scrisoare ce i-a fost atribuită lui Brad Pitt nu ar fi reală, ea însă devenind virală pe internet. Dar chiar şi  aşa, conţinutul ei este valoros.

„Soţia mea se îmbolnăvise. Era mereu nervoasă din cauza problemelor de la serviciu, a vieţii personale, a eşecurilor şi a problemelor cu copii.

Slăbise 13 kilograme şi cântărea doar 41 kg la cei 35 de ani pe care îi avea. Slăbise foarte mult şi plângea continuu. Nu era o femeie fericită. Spunea în permanenţă că are dureri de cap, dureri în piept, în zona inimii, a spatelui şi a coastelor.

Nu se odihnea bine, adormind doar spre dimineaţă şi obosea foarte repede în timpul zilei. Relaţia noastră era pe cale să se destrame.

Frumuseţea ei începea să se estompeze, avea pungi sub ochi, încetase să se mai îngrijească. Refuza să mai joace în filme şi respingea orice rol.

Îmi pierdusem speranţa şi credeam că vom divorţa curând… Dar am decis să acţionez. Până la urmă, soţia mea este cea mai frumoasă femeie de pe planetă. Este idolul a mai mult de jumătate dintre bărbaţii şi femeile de pe Pământ, iar eu am fost singurul căruia i-a permis să adoarmă lângă ea şi să o îmbrăţişeze.

Am început să o asaltez cu flori, sărutări şi complimente. Am surprins-o şi i-am făcut pe plac în fiecare zi. I-am dăruit multe cadouri şi am trăit doar pentru ea. Am vorbit în public doar despre ea. O lăudăm în faţa prietenilor. Toate discuţiile pe care le purtam duceau către EA.

Să nu vă vină să credeţi însă parcă a început să înflorească. A devenit chiar mai bună decât înainte. A pus kilogramele pierdute la loc, nu a mai fost nervoasă şi a început să mă iubească mai mult ca niciodată. Nici nu credeam că poate iubi aşa tare! Şi atunci am realizat un lucru: femeia este reflexia bărbatului! Daca o iubeşti la nebunie, îţi va răspunde cu aceeaşi monedă.”

Brad Pitt

Preluare de pe Ştiri pentru viaţă
Traducere: Violeta Macovei
Te-ar putea interesa şi:
11 sfaturi pentru bărbaţii care şi-au întemeiat o căsnicie
11 Words of Advice for Husbands: How to Have a Successful Marriage
********************************************************************************************************
Dacă doriți să traduceți ca voluntar articole pro-viaţă din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă, vă rugăm să ne  scrieţi pe adresa provalorimedia@gmail.com sau redactievremuri@gmail.com