Urma să fie avortat, dar iată-l în braţele mele! Frumoasa poveste a bebeluşului Blake

marți, 4 martie 2014

| | |

Ziua de 10 iunie 2013 a început ca orice altă zi la organizaţia unde lucrez, Allen County Right to Life, din Fort Wayne, în statul american Indiana. Lumea lucra la organizarea viitoarelor evenimente. Eu dădeam telefoane pentru banchetul anual din octombrie, când a sunat mobilul.

Era fiica mea mai mare, Ali. Îmi spunea că o prietenă o rugase să meargă cu ea să facă avort. Am rămas împietrită pe moment, întrebându-mă de ce fata aceea ar vrea ca fiica mea, care este împotriva avortului, să meargă cu ea. Totuşi, i-am spus: „Da, du-te cu ea. O să aibă nevoie de tine”.

Am rugat-o, totuşi, să treacă amândouă pe la mine pe la birou înainte să meargă acolo. Ştiam că aveam posibilităţi pentru a salva viaţa copilului. Ali a fost de acord. Organizaţia noastră este chiar lângă clinica de avort, iar la numai două case distanţă este Hope Center, unde se fac ecografii.

I-am anunţat imediat pe toţi colegii. Am început să fac un plan împreună cu Julie Perkins, Director Executiv la Women’s Health Link.

Imediat ce fetele au ajuns la noi, am acţionat pentru a salva viaţa copilului şi pe mama lui de la o viaţă plină de remuşcări. Prietena fiicei mele a fost de acord să-şi facă ecografie iar acest lucru a fost salvator. Uneori nu vedem minunile în care jucăm un rol şi pierdem din vedere calea lui Dumnezeu, pentru că pierdem din vedere rezultatul final. De aceea spunea cândva Maica Theresa că Dumnezeu nu ne cere să avem succes, ci credinţă.

Astfel, în cele din urmă, pe 5 februarie 2014, am ajuns să ţin în braţe copilul care era cât pe ce să fie avortat pe 10 iunie 2013. Avea 2,25 kg şi era superb. Bun venit pe lume, Blake!

Mă lupt atât de mult pentru nenăscuţi, doarece şi eu însămi am fost salvată când mama mea biologică şi-a schimbat părerea şi nu a mai făcut avort, deşi fusese violată în 1972, la doar 17 ani. M-a abandonat la spital la două ore după ce m-a născut. Toată viaţa mi-am dedicat-o salvării altor vieţi. Azi sunt medic în brigada de pompieri, iar prietenii mei sud-africani m-au numit „Fighter for Life” (Luptătoare pentru Viaţă)! Mă simt binecuvântată că am putut urma calea dumnezeiească deschisă pentru mine de cu ani în urmă, când mama mea, o fată speriată, a făcut un gest lipsit de egoism, dându-mi viaţă.

De aceea, am înfiinţat organizaţia Living Exceptions, din care fac parte persoane concepute în urma avortului şi incestului şi care promovează viaţa 100%, fără excepţii.


Traducere: Ştefana Totorcea

Te-ar mai putea interesa şi:


La 14 ani, victima unui viol păstreazã copilul, în timp ce violatorul frecventează aceeaşi şcoalã

Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com