„Burger King Baby”, concepută prin viol şi cruţată de avort, stabileşte o relaţie cu mama sa naturală

vineri, 28 martie 2014

| | |
de Ben Johnson, 26 martie 2014, LifeSiteNews

A fost numită „Bebeluşul Burger King”. Abandonată în toaleta unui fast-food când avea doar 3 ore de la naştere, Katheryn Deprill a lansat în cursul acestei luni o campanie virală pentru a-şi găsi mama naturală.

Luni, a stat faţă în faţă cu o femeie pe care ea a descris-o ca fiind „foarte iubitoare” şi a aflat de ce acea femeie a simţit că nu are altă soluţie decât aceea de a-şi părăsi bebeluşul într-un loc public.

Mama naturală, al cărei nume nu a fost dat publicităţii, avea numai 17 ani atunci când un străin a violat-o, în timpul unei vacanţe cu familia. Temandu-se că părinţii nu vor crede că a fost violată, ea şi-a ascuns sarcina.

„Mama lui Deprill a fost violată într-o ţară străină şi i-a dat naştere lui Katheryn în dormitorul ei”, a explicat John Waldron, un avocat din Allentown, care le-a adus pe cele două femei împreună, pentru doar a doua oară în viaţa lor.

Mama a afirmat că niciun moment nu s-a gândit la avort. Dar că ştia că nu va putea creşte un copil.

Astăzi, este posibil să abandonezi bebeluşii - fără să ţi se pună nicio întrebare - la spitale, staţii de pompieri sau alte facilităţi. Dar lucrurile nu stăteau aşa în 1986. Cele mai multe state aveau proceduri mult mai riguroase în cazul renunţării la un nou-născut, proceduri care nu i-ar fi permis mamei să ascundă existenţa lui Katheryn de părinţii ei.

Mama ei naturală a dus-o pe Deprill la un Burger King din strada South Fourth din Allentown, pe 15 septembrie 1986. În toaleta femeilor, a înfăşurat-o confortabil într-un tricou bordo şi a aşezat-o cu grijă pe podea. „Şi-a sărutat bebeluşul pe frunte şi a plecat”, a explicat Waldron.

„M-a lăsat undeva unde ştia că voi fi găsită”, a adăugat Katheryn. „Nu a vrut să mă arunce”.

După ce un angajat al fast-food-ului a auzit-o plângând, povestea ei s-a aflat în toată ţara. După un timp, a fost adoptată, ulterior devenind medic pe ambulanţă şi mamă a trei băieţi. Dar pe măsură ce familia ei creştea, creşteau şi propriile întrebările cu privire la istoria ei.

„Tot ce-mi doream era să o văd, să o întreb de ce şi să aflu dacă am fraţi sau surori, pe cineva care să arate ca mine”, spune Deprill.

Pe 2 martie, ea a postat pe Facebook rugămintea de a fi ajutată să-şi găsească mama naturală. Fotografia ei a fost distribuită de peste 30.000 de ori, ceea ce a dus la localizarea mamei ei în doar 11 zile.

Femeia l-a contactat pe Waldron, care a ţinut întâlnirea în biroul său de avocatură. Deprill a venit din apropierea oraşului South Whitehall, iar mama sa naturală, nu de departe, din Lehigh Valley.

Deprill a fost însoţită de mama sa adoptivă, Brenda Hollis, şi de fiul său de şapte luni, Jackson.

Când mama sa a sosit, „a fost ca şi cum m-aş fi uitat în oglindă” a spus ea.

La cererea lui Katheryn, femeia i-a îndeplinit cea mai mare dorinţă. „Am primit îmbrăţişarea pe care mi-am dorit-o în ultimii 27 de ani”, a spus Deprill, „şi asta a spart gheaţa”.

Mama sa şi-a cerut iertare pentru deciziile ei de adolescentă disperată, iar Deprill a declarat că a iertat-o pe femeie „110%, bineînţeles”.

Campania agresivă de localizare a mamei sale a fost determinată parţial de nevoia sa de informaţii medicale. Dar întâlnirea a dat naştere unei noi legături pe viaţă între cele două femei înstrăinate.

Conform declaraţiei lui Waldon: „Cele două vor continua să păstreze legătura”.

Deprill a menţionat marţi:

„Efectiv nu mi-a mai dispărut zâmbetul de pe faţă. Nici într-un milion de ani n-aş fi crezut că o voi găsi”.

„Categoric vom avea o relaţie”, a spus Katheryn.

Preluare de pe: Ştiri pentru viaţă 
Traducere:Miruna Ionescu

Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com