Veneţia: Poveşti cu gay pentru copiii de grădiniţă

joi, 20 februarie 2014

| | |



 
În creşele şi grădiniţele din Veneţia s-au distribuit materiale gay-friendly, ce promovează respectivul stil de viaţă. Primăria a cheltuit 10.000 de euro pentru a achiziţiona mii de cărţi cu poveşti şi povestiri în care personajele au orientare LGBT. Dispoziţia a venit de la Camilla Seibezzi, delegata primarului Orsoni pentru politică de nediscriminare şi a beneficiat de aprobarea Directorului pentru Politici Educative.

Miile de exemplare din Marea carte a familiilor, o culegere cu 46 de poveşti le-au fost trimise educatoarelor cu indicaţia că ar fi de dorit să li se citească din ele copiilor.

Cartea prezintă poveşti despre familii cu părinţi gay sau cu trei tătici. Una din ilustraţiile adiacente prezintă un ou mic, care poate fi clocit de oricine, nu doar de cei care l-au produs.

A fost vorba despre o manipulare politică, întrucât nu au fost înştiinţate toate oficialităţile care aveau competenţă în aprobarea demersului.

Consilierul Tizziana Agostini a declarat:

“Nu e posibil ca aceste materiale să ajungă direct în mâinile celor mici şi foarte mici fără o evaluare adecvată din partea personalului competent”.

Astfel, accentul s-a mutat de pe conţinutul materialelor pe necesitatea pregătirii corpului de educatori care să prezinte materialele LGBT şi nu pe materiale în sine.

Personalul trebuie să fie instruit bine și metodic, urmând indicațiile trasate de programele politic-corecte ale Guvernului. Doar o strategie de atac ştiinţific programată poate tăia de la rădăcină inclinaţiile naturale ale copiilor. Inducând confuzii, crize de identitate, probleme existenţiale, li se impune copiilor să intre într-un tunel întunecat, fără puncte de referinţă, ceea ce va duce cu siguranţă la o creştere a numărului de sinucideri în viitorul apropiat.

Copiii au nevoie de un sistem de repere clare şi solide, nu de presupoziţii ideologice. Au nevoie să ştie că familie nu poate arăta decât într-un singur fel, nu în mai multe.

Deja ne aflăm în stare de asediu. Zilnic primim ştiri că zeci de primării decid să-şi plece capul în fata ideologiei “gender”, administraţiile locale ţin pasul “politicii corecte”, iar guvernele îşi fac un scop din a ucide familia, dând o lovitură de moarte natalităţii.

Să nu ne lăsăm, însă, anesteziaţi. 




Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com