O nouă aplicaţie pe telefonul mobil pentru cei care nu pot participa la Marşul pentru viaţă din Washington

miercuri, 22 ianuarie 2014

| | |



WASHINGTON, 22 ianuarie 2014 - Nimic nu se compară cu participarea la Marșul pentru Viață, însă, în acest an, o nouă aplicaţie pe telefonul mobil poate da celor care nu pot merge o experiență aproape la fel de autentică ca şi o participare reală.

Noua aplicaţie, care tocmai a fost lansată ieri după-amiază, va înregistra imagini video live ale marșului pe un aparat de fotografiat de 360 de grade. Utilizatorul, prin mutarea unui cursor, va putea privi în jurul mulțimii în toate direcțiile, având astfel sentimentul unei participări reale.

Un număr mare de persoane vor putea să se folosească de această tehnologie, deoarece condițiile meteorologice severe și drumurile proaste au împiedicat sosirea unor autobuze şi avioane.

Aplicaţia nu este utilă doar pentru cei care nu au putut veni la Washington. Ea conţine, de asemenea, informații complete despre marș, inclusiv programul de evenimente și traseul.

De asemenea, datorită unor caracteristici suplimentare, vor putea fi accesate știri şi informaţii educative, cum ar fi principiile organizației pro-viaţă, resurse educaționale privind adopția și principiile sistemului de sănătate ObamaCare. Tot cu ajutorul aplicaţiei utilizatorii pot identifica Centrele de criză de sarcină locale.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe iPhone App Store, iTunes și Google Play.

Notă: aici se poate vedea transmisia în direct de la marş




Căutăm voluntari care să traducă articole din engleză, franceză, spaniolă, italiană sau rusă. Pentru detalii puteţi scrie pe adresa: redactievremuri@gmail.com