Campania de donare de sânge iniţiată de Patriarhia Română continuă în Bucureşti şi Ploieşti

miercuri, 30 octombrie 2013

| | |


Potrivit unui comunicat al Biroului de presă al Patriarhiei Române transmis AGERPRES, acţiunea face parte din campania O picătură de sânge pentru viaţa aproapelui", iniţiată în primăvara acestui an, cu binecuvântarea patriarhului BOR, Daniel, sub îndrumarea părintelui arhimandrit Ciprian Grădinaru, eclesiarhul Paraclisului Catedralei Mântuirii Neamului.

Donarea de sânge va continua în Bucureşti până la sfârşitul acestei săptămâni prin implicarea altor credincioşi de la Paraclisul Catedralei Mântuirii Neamului şi de la alte parohii bucureştene.

Campania de donare de sânge derulată de Patriarhia Română se va desfăşura vineri la Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului Ploieşti, la acţiune, desfăşurată tot sub îndrumarea părintelui arhimandrit Ciprian Grădinaru, urmând să participe voluntar credincioşi din municipiu şi o mare parte din cei 1.500 de elevi de la Şcoala de Poliţie - Câmpina.

Săptămâna viitoare, la Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului Bucureşti vor mai dona sânge credincioşi din Bucureşti şi studenţi de la Facultatea de Pompieri din cadrul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", se mai arată în comunicatul Biroului de Presă al Patriarhiei.