Jucătorul NBA Javale McGee a fost la un pas de a fi avortat... dar atunci Dumnezeu a intervenit

miercuri, 25 aprilie 2012

| | |



   Unul din tinerele talente ale baschetului american a fost la un pas de a nu se naste, după ce, atunci când era însărcinată cu el, mama acestuia a făcut o programare să îl avorteze. Dar o rugăciune de ultim moment - și un răspuns prompt din partea lui Dumnezeu - i-a cruțat viața lui JaVale McGee. S-a născut, a crescut și a ajuns la Washington Wizzards, iar în prezent joacă pentru echipa Denver Nuggets.

  Povestea lui JaVale McGee a fost publicată de revista Sports Illustrated, care menționează că în primăvara anului 1987, cu 72 de ore inaintea programarii la avort, jucătoarea de baschet profesionist Pamela McGee stătea pe marginea plajei din Los Ageles și se gândea la ce a discutat cu consilierul de la clinică care a întrebat-o “Vrei să fii însărcinată?”, iar ea a răspuns “Nu”.

  La vremea aceea, Pamela McGee avea 24 de ani și nu avea posibilitatea să-și ia concediu maternal. În plus îi era clar că e foarte dificil să împletească programul foarte aglomerat al antrenamentelor ei ca sportiv cu cel al creşterii unui bebeluș.

  Pe când privea Pacificul ea a început să se răzgândească. “În timp ce mă tot rugam am simțit că aud o voce de la Dumnezeu”. Îmi spunea “Acesta este darul tău”. În ziua următoare a mers la biserica Faithful Central Bible Church din Inglewood, și pastorul a ținut o predică referitoare la a nu avorta binecuvântările cuiva. “OK, Doamne”, și-a spus, ”nu trebuie să mă bați la cap”. A sunat la clinică să anuleze programarea și pe 19 ianuarie 1988 a născut un băiat cu abilități fizice care sunt la limita supranaturalului.

  Articolul arată și faptul că mama lui JaVale McGee și-a continuat cariera sportivă, a călătorit în jurul lumii cu copilul și ea l-a educat prin homeschoolig (școala acasă) cât timp era plecată. De asemenea, este descrisă ziua când JaVale și mama lui s-au întors la aceeași biserică unde Pamela McGee a auzit predica care i-a dat puterea de a-și naște fiul.

  În ziua de după concursul de aruncat la coș din LA, JaVale a sunat-o pe mama sa la ora 8 dimineața și i-a spus că vrea să meargă la biserică. Pamela era extenuată, după doar cinci ore de somn, și surprinsă. Dar știa locul potrivit. În timpul predicii de la biserica Faithful Central Bible, JaVale s-a uitat la mama sa, care avea lacrimi în ochi. “De ce plângi?” a întrebat el. Și pentru prima dată Pamela i-a spus despre clinică, despre plajă și motivul pentru care nu se poate supăra prea tare când lucruile scapă de sub control. “Pentru mine ai fost o adevărată binecuvântare”, i-a spus ea fiului ei.


Material tradus de pe: http://www.lifesitenews.com/news/nba-player-javale-mcgee-was-nearly-abortedbut-then-god-intervened .