Vino la „Marșul pentru Viață” - 2012!

vineri, 16 martie 2012

| | |
   „Marșul pentru Viață” are loc anual cu scopul afirmării dreptului la viață al tuturor persoanelor începând de la momentul concepției. Noi, participanții, ne adresăm prin acest MANIFEST tuturor celor care doresc o schimbare morală - și în primul rând tinerilor - pentru ca împreună să 
cerem:

  • Stoparea genocidului avortului, care durează de 55 de ani și a înregistrat OFICIAL mai mult de 22.000.000 de victime. Noi înșine suntem supraviețuitori ai legalizării avortului în România, în 1957.
  •   Oferirea de alternative la avort prin susținerea femeilor în dificultate, prin încurajarea economică a natalității și prin încurajarea adopției. Sprijinirea familiilor cu copii cu afecțiuni genetice și congenitale. 
  •   Cercetarea consecințelor celor aproape 55 de ani de avort legal în România, prin investigarea riguroasă a efectelor avortului asupra femeii (cancere, infertilitate, afecțiuni psihice) și familiei. 
  •   Informarea, prin campanii publice, asupra consecințelor nefaste ale avortului și utilizării contraceptivelor. 
  •   Recunoașterea fătului ca al doilea pacient și introducerea terapiei fetale pentru înlocuirea eugenismului și a eutanasierii prenatale a copiilor cu afecțiuni genetice. 
  •   Cercetarea adevăratelor cauze ale infertilității în România și introducerea alternativelor etice la fertilizarea in vitro. Monitorizarea strictă a clinicilor care efectuează fertilizări in vitro și încetarea finanțării acestora din fonduri publice. 
  •   Stăvilirea falsei „educații sexuale”, care instigă la promiscuitate și conduce la creșterea avorturilor și sarcinilor la adolescente. Promovarea unei educații bazate pe formarea caracterului și încurajarea castității. Recunoașterea reală a rolului primordial al părinților în educația copiilor lor. 
  • Interzicerea promovării culturii pornografice.
  • Susținerea de către toți cetățenii responsabili a politicienilor favorabili unei culturi a vieții. 
  • Colaborarea tuturor forțelor pro-vita din România.

  Criza economică, cea politică și cea demografică sunt doar consecințe ale profundei crize morale. Aceasta este adevăratul pericol la adresa societății și împotriva acesteia trebuie să ne îndreptăm cu prioritate.

Numai printr-un prezent curajos și moral putem fundamenta un viitor frumos pentru noi și copiii noștri, într-o țară binecuvântată de Dumnezeu! 

  Evenimentul începe de la ora 12.00, iar punctul de plecare este Biserica Kretzulescu.

Contact:


Bogdan Stanciu, Pro-vita București: tel. 0728-673673

Gerda Chișărău, Darul Vieții Timișoara: tel. 0721-335704

2 comments:

Laura spunea...

pentru voi viata incepe la conceptie si se termina la nastere! daca ati fi cu adevarat "pentru viata" v-ati interesa mai intai cate femei a omorat decretul dat de unul ca voi inainte de '89...

Unknown spunea...

Laura,

Viata incepe din momentul conceptiei si se termina odata cu moartea fireasca a omului, fie ca suntem de acord fie ca nu.

Nu e vorba de un principiu ideologic sau de vreo chestie abstracta, sunt destui bioeticieni si oameni de stiinta care afirma clar acest lucru, iar CEDO spune clar in documentele oficiale ca avortul nu este un drept al femeii, prin urmare nu numai "pentru noi" e valabil acest aspect.

Desigur, problema este complexa si sunt multe lucruri de discutat cu privire la dezastrul pe care il produc avorturile, dar mesajul nostru nu este unul comunist, de blocare si anulare a libertatii omului, ci un apel la constientizare si schimbare, pentru ca degeaba vine ceva din exterior care sa miste lucrurile, atata timp cat nu exista schimbarea omului, a sufletului si a viziunii individualiste din momentul de fata.

Spor in toate cele bune si multumesc pentru vizita!

Stefania